Sprid glädje med blommor

Kalendern påminner om  att din vän har födelsedag nästa vecka, just när du själv är på resa.

Det skulle vara fint att komma ihåg vännen med en blomma, men hur?

Jag klickar in mej på min favoriblomsterhandels hemsida och söker länken till eKukka. Bland de många vackra buketterna hittar jag en helt ljuvlig bukett som passa just min vän! Klickar in buketten i köpkorgen och väljer leverans på min väns födesledag. Jag kan min väns adress utantill, det är ju lätt – jag besöker ju hen varje vecka! När jag har fyllt i både mottagarens och sändarens uppgifter skriver jag ännu ett meddelande till vännen, som sen följer med buketten. Nu är det bara att ta fram kreditkortet och avslutat köpet.

Sådär, det tog bara 5 minuter och nu kan jag fortsätta att planera min resa.

Följande vecka,  när jag är på min resa får jag ett meddelande från min vän med en bild på de vackra blommorna som just har blivit levererade hem! Min vän är överraskad och mycket glad!

*****

Lindell Flowers erbjuder eKukka-service, där du kan enkelt beställa blomsterhälsningar både till glädje och sorg. Du kan antingen hämta blommorna färdigt bundna från vår butik på Heinolasvängen, eller levererade hem till mottagaren i Karleby med omnejd.

Klicka in dej på vår eKukka- webbutik och beställ blommor till mamma, mormor eller dina vänner både till vardag och fest!

Här är länken direkt till webbutiken:

https://lindell.ekukka.fi/

 

Huvudsidan Nästa artikel

Fler artiklar