Iloa kukilla

Kalenteri muistuttaa, että ystävällä on syntymäpäivä ensi viikolla, juuri kun olet itse reissussa kauempana. Haluaisin kovasti ilahduttaa ystävää, mutta kuinka?

Klikkaan itseni suosikkikukkakauppani sivuille ja etsin eKukka-linkin. Selailen kauniita kimppuja ja löydän valikoimasta ihanan kimpun, joka muistuttaa ystäväni tyyliä. Klikkaan kimpun ostoskoriin ja valitsen kukkakaupan toimituksen ystävän syntymäpäivälle. Muistan vielä ystävän osoitteenkin ulkomuistista. Helppoa – käynhän kylässä hänellä viikottain! ? Kun olen kirjannut vastaanottajan ja lähettäjän tiedot, kirjoitan vielä viestin ystävälleni, joka kirjoitetaan korttiin kukkalähetyksen yhteyteen. Nyt enää kaivan luottokortin lompakosta ja viimeistelen tilauksen. Noin, vain 5 minuuttia aikaa kului ja nyt voin keskittyä reissun suunnitteluun.

Seuraavalla viikolla reissussa ollessani saan ystävältä viestillä kuvan kukista, jotka on juuri tuotu työpäivän jälkeen! Ystävä on pakahtua ilosta! ?

******

Lindell Flowers tarjoaa eKukka-palvelua, jolloin voit tilata ja maksaa valitsemasi kukat juhlaan tai osanottoon. Kukat voi joko noutaa valmiiksi sidottuna Heinolankaaresta myymälästämme, tai toimitettuna Kokkolan ympäristöön.

Klikkaa sisään eKukka-verkkokauppaamme ja tilaa äidille, mummille tai ystävälle kimppu ilahduttamaan arkea tai juhlaa!

Tästä suora linkki verkkokauppaan:

https://lindell.ekukka.fi/

 

Pääsivulle

Lisää artikkeleita